Joc si Emotii

Workshop Limitele si cooperarea in relatia parinte copil

Nu-i asa ca, asemenea majoritatii parintilor, si tu obosesti sa te ‚lupti’ cu copilul tau? Si tu te intrebi de ce copilul tau nu asculta?

Fiecare copil traieste clipe de neliniste si de confuzie in care partea de creier care l-ar ajuta sa se controleze nu functioneaza. Si in astfel de momente copilul refuza sa se spele pe dinti, trage pisica de coada, te ignora cand il rogi sa faca ceva, isi tachineaza fratiorul sau surioara. Cu totii am vazut ca tehnici precum ar fi time-out-ul, luatul privilegiilor, certatul nu ajuta pe termen lung si deterioreaza relatia parinte-copil.

(poza facuta la Academia Heidi, Brasov. Mai multe impresii si poze de la acest seminar, aici)

In acest workshop Hand in Hand Parenting, abordarea situatiilor de lupta intre parinte si copil nu este bazata pe recompense, pedepse, consecinte naturale sau pe distragere. Si nici nu se incurajeaza permisivitatea. Veti (re)descoperi un mod de a pune limite intr-un mod ferm si cald, care creeaza conectare intre parinte si copil, in loc sa il indeparteze. Mod de a pune limite care incurajeaza cooperarea naturala a copilului, cu toata inima, si nu pe cea fortata.

Mai jos, o istorioara din familia mea, legata de cum punem limitele in stilul HandinHand Parenting si de ce fel de sentimente ascunse ale copilului dezvaluie o limita pusa la mancatul de dulciuri. E in limba engleza, in curand va fi si un video in romana.

 

 

Detalii organizatorice:

  • marti 29 aprilie de la 18.30-21.30
  • cost: 90 RON/persoana
  • locatie: Galeria Occidentului, Str. Occidentului nr 11

Cu Otilia Mantelers, Instructor Parenting by Connection

 

2 Comments

  1. vreu si eu asta ! cum fac ?cum ma inscriu?

Leave a Reply